Onvergetelijk Museum Hert fan Fryslân

20 juni 2019

Onvergetelijk Museumbezoek Grou

Voor mensen met dementie en hun dierbaren heeft Museum Hert fan Fryslân in Grou het ‘Onvergetelijk’-programma ontwikkeld. Zij sluit hier mee aan bij het landelijke project ‘Onvergetelijk Museumbezoek’. Iedere eerste dinsdagochtend van de maand kan men samen genieten van een speciale rondleiding, waarin de cultuur historische schatten in het museum gebruikt worden als aanleiding om betekenisvolle gesprekken met elkaar te voeren. De eerste rondleiding was speciaal voor bewoners en mantelzorgers van Friesma State. Vanaf nu is het ook mogelijk voor andere dementerenden en hun dierbaren, na opgave vooraf, deel te nemen. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdagmorgen 2 juli. Daarna op 3/9, 1/10, 5/11 en 3/12.

Informatie over het project en inschrijven kan door te bellen met Janneke Wegman 06 15902895 of Gieneke Verhoeven 06 49827841

Informatie over het museum en meer achtergrond over deze vorm van rondleiden leest u op de website: www.museumhertfanfryslan.nl