Kunstexpositie Kunstwerk in de Stellingen

01 juli 2022 t/m 21 augustus 2022 Nationaal Vlechtmuseum Noordwolde

Vanaf 1 juli t/m 21 aug. exposeren in de Zomer Expositie van Kunstwerk! in de Stellingen (KWIDS) met het thema SCHITTERING weer 15 kunstenaars. KWIDS biedt sinds 2010 een uniek platform aan beginnende, gevorderde en gerenomeerde kunstenaars uit de drie Noordelijke provincies.

De exposities, die een aantal malen per jaar gehouden worden, vinden plaats in de voormalige klaslokalen van de Rijks Rietvlechtschool, boven het Nationaal Vlechtmuseum. Al jaren een bijzondere gelegenheid om u als bezoeker te laten verrassen door alle vormen van kunst het hele seizoen door.

De expositieruimte van Kunstwerk! in de Stellingen is te vinden aan de Hoofdstraat Oost 34a (ingang buurthuis), 8391 AW in Noordwolde (Frl.) en is geopend van vrijdag t/m zondag van 13.00 – 17.00 uur. De toegang is gratis; voor een klein bedrag is er expositie-informatie te verkrijgen. Volg ons verder op Facebook/Instagram en site. Meer informatie over de exposities vindt u op onze website www.kunstwerkindestellingen.nl