Coole Kidsnacht 2018

10 augustus 2018 Acties Museum.frl Voor kinderen

Op vrijdag 26 oktober 2018 organiseert Museumfederatie Fryslân, in samenwerking met het Fries Educatief Platform de Coole Kidsnacht 2018!

Tijdens de coole kidsnacht 2018, op vrijdag 26 oktober, openen culturele instellingen in Friesland tussen 17.00 en 21.00 uur hun deuren voor ouders met kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Dit tijdstip, na de reguliere openingstijden, zorgt ervoor dat de kinderen het rijk “alleen” hebben in de musea en andere instellingen. Spannend en cool! Dit jaar met het thema ‘Vriendschap’.

Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee naar het museum en maak kennis met het aanbod van de deelnemende instellingen. Kom en doe mee met een coole speurtocht of maak je eigen kunstwerk.

Alle activiteiten en informatie volgen zo spoedig mogelijk via onze website museum.frl.